Cadeaubonnen

Kent u iemand die uw punten goed kan gebruiken om iets uit te zoeken in De Ruilwinkel, of wilt u iemand een leuk cadeau geven? Haal dan een cadeaubon van De Ruilwinkel. Met een cadeaubon van De Ruilwinkel kunt u uw punten aan iemand anders cadeau doen. U bepaalt zelf hoeveel punten u cadeau doet en het staat u vrij de bon te geven aan wie u maar wilt. Deze persoon hoeft dus niet al lid te zijn van De Ruilwinkel. Vanzelfsprekend moet iemand die de cadeaubon in wil wisselen zich wel eerst inschrijven bij De Ruilwinkel.

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de balie van De Ruilwinkel. Zodra u een cadeaubon ‘aanschaft’ worden deze punten direct van uw account afgeschreven. U kunt ook meerdere cadeaubonnen aanschaffen. Heeft u bijvoorbeeld een saldo van veertig punten, dan zou u vier cadeaubonnen van ieder tien punten kunnen aanschaffen.

De cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig. Weet u niet direct iemand om de bon aan cadeau te doen, dan kunt u deze gerust aanschaffen en bewaren tot een goede gelegenheid zich voordoet.