Word donateur van De Ruilwinkel

10 april 2013 - Om De Ruilwinkel ook de komende jaren open te kunnen houden wordt er momenteel hard gewerkt aan een goede financiƫle toekomst. U kunt daar ook een steentje aan bijdragen, want vanaf 1 april is het mogelijk om donateur te worden van De Ruilwinkel.

Word donateur!
Onderaan dit artikel vindt u de links waar u het donatieformulier kunt downloaden. Vul dit document in en lever deze in in de winkel om ook donateur te worden. U kunt kiezen voor een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse bijdrage, alle beetjes helpen om de toekomst van De Ruilwinkel veilig te stellen . Het is ook mogelijk om in de winkel een donatieformulier te halen.

Donatie vrijwillig
Doneren is natuurlijk geheel vrijwillig en De Ruilwinkel zal dan ook nooit geld vragen voor het lidmaatschap van de winkel. De winkel is ook bedoeld voor mensen die het minder breed hebben en we willen niemand de kans ontnemen om klant te zijn bij De Ruilwinkel.

Download het donatieformulier voor Microsoft Word (.docx bestand)
Download voor Acrobat Reader (.pdf bestand)

Let op: Het is belangrijk dat u uw IBAN-rekeningnummer invult. Dit zijn de nieuwe en langere rekeningnummers die vanaf 1 februari 2014 definitief ingevoerd worden. Op de website van de Stichting IBAN Service NL kunt u uw huidige rekeningnummer omrekenen naar het IBAN-nummer.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws