Ruilwinkel naar finale Kroonappels

1 april 2013 - De Ruilwinkel heeft de finale van de Kroonappelsactie van het Oranje Fonds bereikt. Na twee spannende stemrondes kwam afgelopen woensdag het verlossende woord. De Ruilwinkel staat in de finale en maakt daarmee nog kans op €50.000 en een Appeltje van Oranje.

Finale Kroonappels
De finale van de Kroonappels vindt plaats op 18 april. Tijdens deze finale geven alle goede doelen een presentatie van enkele minuten en krijgen andere finalisten de kans om vragen te stellen over het betreffende goede doel. Aan het eind van deze dag kiest de jury uit de categorieën Jeugd, Helpende Hand en Buurt een winnaar. Deze drie winnaars krijgen ieder €50.000 en ontvangen in mei hun Appeltje van Oranje uit handen van het koninklijk paar.

Kroonappels actie
De Kroonappels zijn georganiseerd door het Oranje Fonds ter ere van de troonswisseling op 30 april. Op deze datum wordt Prins Willem-Alexander gekroond tot koning. Prinses Maxima en Willem-Alexander zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds sinds de oprichting van dit fonds in 2002. Het fonds werd toen aangeboden aan de prins en prinses als nationaal cadeau ter gelegenheid van hun huwelijk.

Iedereen die in de eerste ronde van de Kroonappelsactie op De Ruilwinkel heeft gestemd heel hartelijk bedankt! Zonder uw stem hadden we het niet tot de finale geschopt.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws