Burgemeester Eenhoorn bezoekt Ruilwinkel

28 juni 2012 - Afgelopen vrijdag, 22 juni, heeft burgemeester Bas Eenhoorn een bezoek gebracht aan De Ruilwinkel. Eenhoorn was door Irma Boone uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de winkel.

Bezoek Burgemeester Eenhoorn
De burgemeester sprak in de winkel niet alleen met Irma, maar ook met klanten en medewerkers. Eenhoorn maakte een compliment over de netheid van de winkel, iets wat hij naar eigen zeggen verrassend vond. Ook was de burgemeester behoorlijk onder de indruk van het werk wat er verzet wordt aan de innametafel. Het viel hem op dat er erg secuur wordt gekeken naar welke artikelen er worden ingenomen en dat dit een zware verantwoordelijkheid is.

Wethouders Van Velzen en Du Chatinier
Eerder dit jaar kreeg De Ruilwinkel ook al bezoek van wethouders Kees van Velzen (stadsbeheer, ISV) en Michel du Chatinier (financiƫn). Beide waren erg enthousiast over de winkel en wethouder Du Chatinier is zelfs nog even achter de balie gekropen om het adminstratieprogramma te bekijken. De gemeente is een belangrijke sponsor van De Ruilwinkel en we zijn blij dat we hebben kunnen laten zien hoe de bijdrage van de gemeente wordt gebruikt om van De Ruilwinkel een succes te maken.

Burgemeester Eenhoorn in Ruilwinkel

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws