Raadsleden Alphen, Boskoop & Rijnwoude bezoeken Ruilwinkel

3 juni 2012 - Samen met vertegenwoordigers van de politie, welzijnsorganisatie Participe en medewerkers van de gemeente Alphen waren de raadsleden op werkbezoek om elkaars gemeente te leren kennen.

Bezoek Ruilwinkel
Rond kwart voor elf arriveerden de raadsleden op de fiets bij De Ruilwinkel. Irma heette het gezelschap welkom en legde uit wat De Ruilwinkel is, welk publiek er in de winkel komt en dat De Ruilwinkel naast een plek om te ruilen ook belangrijk is als ontmoetingsplek. Veel van de raadsleden waren voor het eerst in De Ruilwinkel en na afloop van Irma’s uitleg klonk er veel waardering voor het concept en het grote succes van De Ruilwinkel.

Werkbezoek Alphen
Voordat de groep naar het volgende project vertrok keek men nog even rond in de winkel en werd er druk gepraat over De Ruilwinkel. Bij het vertrek kregen alle raadsleden nog wat informatie mee over De Ruilwinkel. Een aantal van de deelnemers beloofde zelfs om de zolder op te gaan ruimen en binnenkort spullen in te komen leveren!

We zijn erg blij met bezoek van de raadsleden, omdat het voor ons belangrijk is te kunnen laten zien wat De Ruilwinkel doet. Zeker omdat de gemeente Alphen een belangrijke sponsor is van De Ruilwinkel. We willen de gebiedsadviseur van de gemeente Alphen aan den Rijn, Heleen Steens, heel erg bedanken voor het opnemen van De Ruilwinkel in het programma voor het werkbezoek.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws