Julianabrug weer open voor het verkeer

20 februari 2012 - Klanten van De Ruilwinkel die over de Julianabrug rijden hoeven niet langer om te rijden of het pontje te gebruiken. Sinds vorige week is de brug weer open voor al het verkeer en dat zal voor veel van onze klanten tijd schelen.

Afsluiting Julianabrug
De Julianabrug was sinds 10 november 2011 afgesloten voor alle verkeer nadat bij een inspectie duidelijk werd dat de staat van de brug zeer slecht en gevaarlijk was. De reparatie heeft uiteindelijk meer dan 3 maanden geduurd en kostte ruim 1 miljoen euro. De gemeente heeft inmiddels laten weten dat de brug op termijn vervangen zal gaan worden en dat de voorkeur uitgaat naar een nieuwe brug.

Werkzaamheden President Kennedylaan
De werkzaamheden aan de President Kennedylaan zijn voorlopig nog niet afgerond en daarom is De Ruilwinkel nog niet optimaal bereikbaar. De omleidingsroute is voorlopig nog steeds van kracht, de werkzaamheden duren tot begin 2012, een precieze einddatum is niet bekend. Wilt u weten hoe u het best De Ruilwinkel kunt bereiken? Lees dan het eerdere nieuwsbericht waarin de omleidingsroute is aangegeven.

Image credit: Alfenaar op flickr.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws