Kom 10 maart naar de Ruilwinkel veiling

19 februari 2012 - Op zaterdag 10 maart organiseert De Ruilwinkel vanaf 12:00 uur een speciale veiling in De Bron in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze middag worden spullen geveild die door klanten van De Ruilwinkel zijn ingeleverd en er zitten een aantal zeer bijzondere voorwerpen tussen. Met de opbrengst van de veiling zal De Ruilwinkel de kosten voor de koffie en thee die in de winkel geschonken worden kunnen betalen.

Bijzondere voorwerpen
Op 10 maart zullen onder andere een pauk, een antieke broodkar, de volledige jaargang 1929 van het weekblad Jong Nederland en Liebig verzamelplaatjes geveild worden. Dit zijn slechts enkele van de 85 voorwerpen die er in totaal onder de hamer zullen gaan. Voor een volledig overzicht van de kavels kunt u de kavellijst downloaden onderaan dit bericht.

Veiling informatie
De veiling zal om 12:00 uur beginnen en duurt naar verwachting tot 15:00 uur. Vanaf 10:30 uur is er de mogelijkheid om de kavels te bekijken in de bovenzaal van De Bron (Troubadourweg 2, 2402EP, Alphen aan den Rijn). Sommige kavels kennen een bodembedrag, dit zal tijdens de veiling kenbaar gemaakt worden. Belangrijk om te weten is dat er geen verdere veilingkosten gerekend worden en dat afrekenen alleen contant kan.

Download de volledige kavellijst, inclusief foto's en verdere uitleg (PDF-bestand).
Download het printvriendelijke kaveloverzicht (PDF-bestand).
Download de algemene veilingvoorwaarden (PDF-bestand).

Wilt u meer weten over de veiling, stuur dan een e-mail naar info@ruilwinkelalphen.nl, bel ons op 0172-240189 (bereikbaar tijdens openingstijden), of kom langs in de winkel. We hopen u allemaal op 10 maart te mogen begroeten!

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws