Einde inname winterkleding

11 februari 2012 - Alhoewel Nederland nog vol in de greep is van het winterweer gaat De Ruilwinkel zich alvast voorbereiden op de lente en de zomer. Dat betekent dat we vanaf vandaag stoppen met de inname van winterkleding. Ook andere winterartikelen, zoals schaatsen, zullen vanaf vandaag minder of niet meer worden ingenomen.

Winterkleding
We stoppen nu al met het innemen van winterkleding om ervoor te zorgen dat de kleding die de afgelopen tijd is ingenomen voor de zomerperiode een nieuwe eigenaar vindt. Op die manier zijn de rekken straks in het voorjaar leeg en is er weer plek voor de zomerkleding, we hebben namelijk geen plek om overgebleven winterkleren op te slaan.

Zomerkleding vanaf voorjaar
In maart begint De Ruilwinkel weer met het innemen van kleding, vanaf dan is alles wat geschikt is voor de lente of zomer van harte welkom. Heeft u dus nog broeken, jurkjes of overhemden van vorige zomer die u van de zomer niet meer gaat dragen, gooi ze niet weg, maar kom het binnenkort inleveren bij De Ruilwinkel.

De winterkleding is momenteel in de 'aanbieding', u bent er dus minder punten aan kwijt. Vraag in de winkel naar meer informatie over de aanbiedingen.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws