Drukte in Ruilwinkel na vakantie

26 januari 2012 - De Ruilwinkel is inmiddels voor de derde week na de Kerstvakantie open en het is goed te merken dat onze klanten graag weer willen ruilen. Het is de afgelopen tijd vele malen drukker, zelfs met een opgebroken weg voor de deur en de Julianabrug die nog niet is teruggeplaatst.

Recordaantal klanten
Gisteren vestigde De Ruilwinkel een nieuw klantenrecord, op één dag ontvingen we maar liefst 107 klanten, een ongelooflijke prestatie. Als we dit vergelijken met de 40 klanten die we in de periode rond de opening dagelijks ontvingen, dan is dit een enorme vooruitgang. We zijn ook heel benieuwd of we het aantal klanten verder zullen zien groeien zodra De Ruilwinkel weer echt goed bereikbaar is.

Veel inschrijvingen
Niet alleen komen er de laatste weken veel klanten naar De Ruilwinkel, het aantal leden groeit ook fors. Het was nog maar eind november dat we het duizendste lid inschreven, inmiddels staat de teller op bijna 1.400. Door de aandacht voor De Ruilwinkel op TV West mogen we de laatste tijd ook veel meer nieuwe leden verwelkomen die niet om de hoek wonen. We zagen mensen uit Den Haag, Zoetermeer, Voorschoten, Lisse en vele andere gemeentes De Ruilwinkel bezoeken.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws