Ruilwinkel morgen te zien op TV West

17 januari 2012 - Stem uw TV morgen om 17:15 uur af op TV West om De Ruilwinkel te zien in het programma Tiswat. Vorige week dinsdag waren de makers van het programma in De Ruilwinkel om opnames te maken en morgen is het resultaat te bekijken.

Opnames in Ruilwinkel
De makers van het programma hebben afgelopen dinsdag de hele dag gefilmd in De Ruilwinkel. Er zijn klanten en vrijwilligers geïnterviewd en ook Irma, de oprichtster van De Ruilwinkel, heeft een interview gegeven. Daarnaast is er bij één van de klanten thuis gefilmd, terwijl hij spullen uitzocht om naar De Ruilwinkel te brengen.

Tiswat
Het programma Tiswat wordt iedere maandag tot en met vrijdag om 17:15 uur uitgezonden op TV West. In het programma gaan de makers op zoek naar bijzondere verhalen en interessante personen. In de uitzendingen voor De Ruilwinkel bracht het programma onder andere iemand die alle 1.662 straten van Leiden fotografeerde, een Delftse politieman met een verzameling politiepetten en een 15-jarige duivenhouder die na een item op TV West een hit werd op internet in beeld.

Wilt u de aflevering na woensdag nog een keer bekijken? Ga da naar de pagina van Tiswat op de website van TV West voor de uitzendtijden of bezoek het YouTube kanaal van TV West.

Een aantal foto's die gemaakt zijn tijdens de opnames kunt u bekijken op de Facebook pagina van De Ruilwinkel.

De opnames voor het programma in volle gang in De Ruilwinkel.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws