Ruilwinkel genomineerd voor Vrijwilligersprijs

29 december 2011 - Goed nieuws op slag van Oud & Nieuw, De Ruilwinkel is genomineerd voor de Alphense Vrijwilligersprijs 2011. Samen met 6 andere organisaties maakt De Ruilwinkel kans op de prijs voor de Vrijwilligersorganisatie van het Jaar, de uitreiking is op 2 januari.

Uitreiking 2 januari
Op 2 januari zijn alle Alphenaren vanaf 19:00 uur door de gemeente uitgenodigd voor de nieuwsjaarsreceptie in het stadhuis. Om 19:30 uur zal burgemeester Bas Eenhoorn de nieuwjaarstoespraak houden, waarna de vrijwilligersprijzen uitgereikt worden. Aan de prijs voor Vrijwilligersorganisatie van het Jaar is een geldprijs verbonden van €1.000. We zijn als Ruilwinkel erg trots en blij dat we bij Participe zijn voorgedragen en we hopen natuurlijk dat we op 2 januari winnen.

Andere genomineerden
Naast De Ruilwinkel zijn er nog 6 organisaties genomineerd. Dit zijn de Alphense Reddingsbrigade, Vrijwilligersgroep Geniepoort Penitentiaire Inrichting, Duikvereniging Atlantis, Het Bunkertje, Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn, Vakantie Kinder Spelen Zwammerdam. Het blijft nog een paar dagen spannend, maar op 2 januari weten we wie er gewonnen heeft.

Wil je zelf ook bij de nieuwsjaarsreceptie zijn? Dat kan, de receptie is namelijk toegankelijk voor alle Alphenaren. Meer informatie vind je op de website van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Foto credit: e_calamar op Flickr

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws