Ruilwinkel geeft cliënten Voedselbank kerstcadeau

14 december 2011 - Wanneer de cliënten van de Voedselbank op donderdag 22 december hun kerstpakket afhalen zit daar ook een cadeaubon bij van De Ruilwinkel. Afgelopen zaterdag ontving de Voedselbank in De Ruilwinkel voor iedere cliënt een cadeaubon ter waarde van 15 punten.

Mooi cadeau
De penningmeester van de Voedselbank, Jack Troost, was samen met een vrijwilliger naar De Ruilwinkel gekomen om de bonnen in ontvangst te nemen. Troost zei erg blij te zijn met de bonnen en verzekerde Irma Boone, oprichter van De Ruilwinkel, dat ze goed terecht zullen komen bij de cliënten van de Voedselbank.

Doelen van De Ruilwinkel
Voor De Ruilwinkel is het helpen van Alphenaren die het niet zo breed hebben een zeer belangrijke doelstelling. Echter, deze groep heeft niet altijd veel spullen om in te leveren, waardoor het moeilijk kan zijn een puntensaldo op te bouwen. De Ruilwinkel is dan ook heel erg blij dat de Voedselbank mee heeft willen doen aan deze actie en we zien de bonnen na de Kerstvakantie graag verzilverd worden.


Van links naar rechts, een vrijwilliger van de Voedselbank, Ruilwinkel oprichter Irma Boone en Voedselbank penningmeester Jack Troost bespreken de cadeaubonnen in De Ruilwinkel.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws