Zwarte Pieten zetten Ruilwinkel op stelten

11 december 2011 - Vorige week zaterdag kreeg De Ruilwinkel bezoek van 3 Zwarte Pieten om het Sinterklaasfeest te vieren. De Pieten waren in een jolige bui en behalve het uitdelen van kilo's snoepgoed en cadeautjes werd er ook veel lol getrapt.

40 kinderen
De Zwarte Pieten werden opgewacht door een flinke groep kinderen toen zij om 13.00 uur aankwamen bij De Ruilwinkel. De meeste van hen stonden met een mooi ingekleurde kleurplaat te wachten op de Pieten. Tijdens de middag kwamen er steeds meer kinderen binnen en uiteindelijk hebben de Zwarte Pieten aan meer dan 40 kinderen cadeautjes uitgedeeld. Met een hele stapel tekeningen die de Pieten bij Sinterklaas af gingen leveren vertrokken de Pieten om 15.00 uur weer.

Gezellig druk
Het was de hele middag gezellig druk in De Ruilwinkel. De Pieten haalden gekkigheid uit en vermaakten de kinderen, maar ook voor de volwassenen was er genoeg te beleven. Zij kregen weliswaar geen cadeautjes van de Pieten, maar een handje strooigoed werd gretig aangenomen. Ook was de koffietafel de hele middag bezet en waren de ouders, naast het uitzoeken van leuke Kerstspullen, druk met het bekijken van de cadeautjes die de kinderen hadden gekregen.

Pieten bedankt!
De Ruilwinkel wil de Zwarte Pieten hartelijk bedanken voor de gezellige middag die ze de kinderen bezorgd hebben. We zagen heel veel tevreden gezichtjes afgelopen zaterdag. De Zwarte Pieten zijn bij deze dan ook uitgenodigd om volgend jaar weer langs te komen.

Zwarte Piet deelt cadeautjes uit

De Zwarte Pieten zijn druk bezig met het uitdelen van cadeautjes.


Om alle foto's te bekijken die tijdens het Sinterklaasfeest gemaakt zijn gaat u naar de Facebook pagina van De Ruilwinkel.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws