Zaterdag Sinterklaasfeest in Ruilwinkel

30 november 2011 - Deze zaterdag, 3 december, viert De Ruilwinkel tussen 13.00 uur en 15.00 uur Sinterklaas. We hebben gehoord dat 3 Zwarte Pieten de winkel zullen bezoeken om strooigoed en cadeautjes uit te delen. Sinterklaas kan er helaas niet bij zijn, hij moest al ergens anders naar toe zaterdag.

Kleurplaat = cadeautje
Alle kinderen tot en met 10 jaar die zaterdag De Ruilwinkel Sinterklaas kleurplaat inleveren krijgen een cadeautje van de Pieten. De kleurplaten zijn deze week nog gratis af te halen in De Ruilwinkel, dus wil jij ook een cadeautje van de Pieten, haal er dan snel eentje op. Je kunt hem op zaterdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur bij de Zwarte Pieten inleveren.

Winkel open
Niet alleen krijgen we zaterdag bezoek van Zwarte Pieten, de winkel is ook gewoon open. Vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur kunnen er weer spullen ingeleverd en uitgezocht worden. Moeten er dus nog wat Sinterklaas cadeautjes gevonden worden of ben je op zoek naar kerstballen, kerstkaarten, of andere kerstversieringen, kom langs, De Ruilwinkel heeft het.

De Zwarte Pieten bezoeken zaterdag 3 december tussen 13.00 uur en 15.00 uur De Ruilwinkel. Haal nu de kleurplaat om zaterdag een leuk cadeautje van de Pieten te krijgen.

Foto credit: Peter Werkman op Flickr

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws