Wegwerkzaamheden Ruilwinkel: neem andere route

17 oktober 2011 - Door wegwerkzaamheden aan de President Kennedylaan is De Ruilwinkel momenteel niet via deze weg te bereiken. Zowel fietsers als automobilisten moeten een andere route nemen.

Wegwerkzaamheden President Kennedylaan
De wegwerkzaamheden aan de President Kennedylaan bestaan uit het verdubbelen van het aantal rijbanen van één naar twee per richting, het verleggen van kabels en het asfalteren van de fietspaden. De werkzaamheden zijn vorige week begonnen en duren tot begin 2012, door de werkzaamheden is de afslag naar de Polluxstraat en De Ruilwinkel afgesloten. Tijdens de werkzaamheden zullen de gebruikte rijstroken meermaals verlegd worden, waardoor het kan zijn dat de afslag van de President Kennedylaan naar de Polluxstraat op bepaalde momenten wel te gebruiken zal zijn.

Alternatieve route automobilisten
Automobilisten kunnen momenteel niet afslaan naar de Polluxstraat vanaf de President Kennedylaan en worden daarom geadviseerd een alternatieve route te nemen.

– Vanuit het centrum van Alphen aan den Rijn slaat u op de President Kennedylaan linksaf de Planetensingel op. Vervolgens gaat u rechtsaf de Saturnusstraat in en daarna weer rechts de Sterrenlaan op. Aan het einde van de Sterrenlaan slaat u linksaf naar de Poolsterstraat, vanaf de Poolsterstraat kunt u rechtsaf de Polluxstraat in.

– Vanaf de Ridderhof slaat u vanaf de President Kennedylaan linksaf, de Burgemeester Bruin Slotsingel op. Vervolgens gaat u linksaf naar de Zonneweg en dan nogmaals linksaf de Sterrenlaan in. Aan het einde van de Sterrenlaan slaat u linksaf naar de Poolsterstraat, vanaf de Poolsterstraat kunt u rechtsaf de Polluxstraat in.

Alternatieve route fietsers
Voor fietsers geldt dat het fietspad op de President Kennedylaan aan de zijde van de Polluxstraat is afgesloten. Ook de oversteekplaats naar de Polluxstraat aan de overzijde van de weg is afgesloten. Fietsers worden geadviseerd dezelfde omleidingsroute te volgen als automobilisten.

Omleidingsroute
De omleidingsroute zoals fietsers en automobilisten deze het beste kunnen volgen is op het onderstaande kaartje aangegeven. Mocht u vragen hebben over de bereikbaarheid van De Ruilwinkel aarzel dan niet om contact op te nemen via ons emailadres of u kunt tijdens openingstijden bellen met 0172 – 240 189.


Klik op de afbeelding voor de kaart op volledige grootte.

Geplaatst door Ruilwinkel Alphen in Nieuws